Artikkelit

VisuCare x Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2023 -tapahtuma

Olemme mukana Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2023 -tapahtumassa, joka järjestetään Tampereella 19.–20.1.2023.

Suomen suurin hoitotyön johtamisen foorumi

Olemme mukana Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2023 -tapahtumassa, joka järjestetään Tampereella 19.–20.1.2023. Kyseessä on Suomen suurin hoitotyön johtamisen foorumi, joka järjestetään jo 13. kertaa! Luvassa on ajankohtaista keskusteluja ja tietoiskuja tulevaisuuden johtamisesta ja hoitotyön työkehityksen tukemisesta.

 

Järjestäjä Professio on nostanut tapahtumasta esiin neljä erityistä teemaa:

  • Hyvinvointialueuudistus – konkreettiset mahdollisuudet hoitotyöhön
  • Brändikehitys ja imago – vaikutus hoitotyön vetovoimaan
  • Johtamisen työpöytä – etäjohtaminen ja mentorointi
  • Monimuotoisen työyhteisön johtaminen – yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus

Tapahtumassa on useita alan huippuasiantuntijoita, kuten Suomen sairaanhoitajat ry:n puheenjohtaja Niina Hahtela sekä johtamisen valmentaja Rajkumar Sabanadesan. Katso kaikki esiintyjät täältä.

Kuva seminaarista

Yhteistyössä rakentamassa parempaa hoitotyötä

Meille on tärkeää olla mukana viemässä hoitotyötä eteenpäin. Emme voi yksin ratkaista alan ongelmia, mutta voimme olla palanen kokonaisuudesta. Tuomalla hyödyllinen, helppokäyttöinen ja turvallinen teknologia hoivatyön avuksi voimme säästää meidän ihmisten fyysistä kuormaa. Koska meillä on jotain, mitä teknologialla ei voida korvata.

 

Tuomme tapahtumaan esille Visu Lift wc-avustimen, joka laskee ja nostaa käyttäjänsä portaattomasti wc-istuimelle ja takaisin seisoma-asentoon. Haluatko nähdä, miten laite toimii? Katso alla oleva video:

Tule paikalle ja testaa laite itse! Me olemme paikalla molempina tapahtumapäivinä. Jos et pääse paikalle livenä, niin tulemme mielellämme esittelemään Visu Lift wc-avustinta paikanpäälle. Kysy milloin olemme tulossa teille päin, niin sovitaan sopiva esittelypäivä.

 

Lue lisää Visu Lift wc-avustimesta!

Osastonhoitaja & Hoitotyön Johtaja 2023 -tapahtuma

Liput tapahtumaan myy Professio.

Olemme tapahtumassa mukana yhteistyökumppanina.

Lue lisää