Artikkelit

Apuvälinemessut 2022 lähestyy

Olemme mukana Apuvälinemessuilla!

Olemme jo hetken aikaa odotelleet, että pääsemme tapaamaan ihmisiä messujen merkeissä. Pian mennään taas, sillä olemme mukana toukokuussa järjestettävillä Apuvälinemessuilla. Apuvälinemessut on apuvälinealan, kuntoutuksen, terveys- ja sosiaalialan ammattilaisten sekä apuvälineiden käyttäjien tapahtuma, jossa tapaamme toisiamme vuosittain. Me olemme mukana ensimmäistä kertaa, mutta itse tapahtumaa on järjestetty jo 30 vuoden ajan! Apuvälinemessut esittelee laajasti ja monipuolisesti apuvälineet liikkumiseen, kommunikointiin, kotiin ja työhön, ammattilaisille ja apuvälineiden käyttäjille. Kuntoutus ja esteettömyys ovat erottamaton osa tätä kokonaisuutta.

Tuomme messuille tutustuttavaksi Visu Lift wc-avustimen, joten nyt on oiva mahdollisuus tulla paikan päälle kokeilemaan laitteen toiminnallisuuksia. Visu Lift on akkukäyttöinen apuväline helpottamaan liikuntarajoitteisen henkilön wc-asiointia. Visu Lift laskee käyttäjän portaattomasti pytylle istuma-asentoon sekä nostaa takaisin pystyasentoon. Laitetta käytetään käsikahvassa toimivalla kytkimellä, jolloin laitetta on helppo ja turvallinen käyttää. Toisessa käsikahvassa oleva punainen hälytysnappi antaa painettaessa hälytysäänen, jotta hoitaja tai omainen tietää tulla tarvittaessa auttamaan.

Olemme apuvälinemessujen näytteilleasettaja ja kutsumme asiakkaamme mukaan.

Kokemista kaikenikäisille

Messuilla on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa. Tapahtumassa on muun muassa Paraolympiakomitean järjestämä Liikuntamaa. Liikuntamaassa pääset tutustumaan paraurheilulajeihin, -välineisiin ja harrastusmahdollisuuksiin. Tutustu liikuntamaan mahdollisuuksiin tästä!

Lisäksi ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja näytteilleasettajissa useita alan erikoisosaajia. Olemme siis mahtavassa seurassa! Käy tutustumassa jo ennakkoon tapahtuman ohjelmaan ja näytteilleasettajiin Apuvälinemessut sivuilla.

 

Saavu siis Apuvälinemessuille Helsingin messukessukseen 11.-13.2022. Näistä kolmesta messupäivistä keskiviikko on ammattilaisten päivä, jolloin paikalle odotamme apuvälineiden kanssa toimivia ammattilaisia verkostoitumaan ja oppimaan toisiltamme. Yleisökävijöille ovet ovat avoinna torstain ja perjantain. Toivottavasti tapaamme messuilla!

Lue lisää