Sairaaloihin

Tehdään suomalaisesta hoivasta sankareiden kenttä

Suomalainen terveydenhuolto ja sairaalat ovat ylpeydenaiheemme ja niissä tehdään huippuluokkaista työtä päivästä toiseen. Samanaikaisesti tiukat hoitajamitoitukset, hoidettavien määrän lisääntyminen ja työn kuormittavuus kuitenkin tuovat haasteita, joilta emme voi enää sulkea silmiämme.

Haluamme tukea sitä, että sairaanhoidon tasomme on korkealla jatkossakin. Hoitohenkilökunta ja potilaat tarvitsevat turvallisia, helppoja ja toimivia laitteita sekä suojavarusteita. Siksi tuomme sairaaloihin hoitohenkilökunnan käsiä vapauttavia ratkaisuja, jotta aikaa ja henkilöstöä vapautuu sinne missä henkilöstön osaamista tarvitaan. Teknologiaan avulla tuomme sairaalan potilaille tukea itsenäisempään hygienian hoitoon kuten wc-käynteihin. Sähköisen työntöominaisuutensa ansiosta liikuntarajoitteisen potilaan wc-asioinnin hoitajan tarve vähenee tai käynti jopa itsenäistyy kokonaan. Tämä puolestaan keventää hoitohenkilökunnan työkuormaa.

Apuvälineiden lisäksi tarjoamme laadukkaat suojavälineet sairaaloihin.

Miksi VisuCare sairaaloissa?

Tukee potilaita itsenäisempään toimintaan

Olemme turvaamassa potilaiden itsenäisempää toimintaa. Meistä jokainen tarvitsee pystyvyyden tunnetta, ja sitä VisuCare voi turvallisesti asiakkaillenne tuoda.

Vapauttaa hoitohenkilökunnan aikaa hoitotyöhön

VisuCare tuo hoitohenkilökunnalle teknologian avulla ”apukäsiä”, jotta aikaa vapautuu laadukkaalle hoitotyölle.

Parantaa työntekijöiden jaksamista työssä

Ratkaisuillamme kevennämme hoitohenkilökunnan fyysistä kuormitusta ja lisäämme työnmielekkyyttä. Meidän tulee huolehtia, etteivät terveydenhoidon sankarimme uuvu.

Tutustu VisuCaren ratkaisuihin