Apuvälineet

Visu Lift, wc-avustin

Wc-istuimen päälle helposti asetettava sähkösäätöinen apuväline, turvaamaan ja helpottamaan istuimelle siirtymistä ja poistumista. Nostin soveltuu niin sairaala-, hoitolaitos- kuin kotiympäristöön.

Helppo liikuteltavuus

Työntömekanismi auttaa pytylle laskeutumista sekä ylös nousua

Voidaan käyttää myös suihkutuolina

Visu Lift, wc-avustin

Visu Lift on sähköinen apuväline helpottamaan liikuntarajoitteisen henkilön wc-asiointia. Wc-avustin auttaa napinpainalluksella käyttäjänsä siirtymään pytylle, ja työntömekanismin ansiosta työntää portaattomasti kallistaen takaisin pystyasentoon. Käsikahvoissa työnnön säätelynapit ja hälytysnappi. Hälytysnappia painamalla Visu Lift päästää hälytysäänen, jolloin hoitaja tai omainen tietää tulla auttamaan.

Tukeva rakenne on suunniteltu kestämään jopa 200 kg painoa ja kahvarakenteet kestävät 150 kg kuormitusta. Visu Lift mallia ei tarvitse kytkeä verkkovirtaan, sillä se toimii kosteutta kestävällä akulla. Se voidaan asentaa paikalleen tukevilla jaloilla tai malliin voidaan asentaa lukittavat rullarenkaat. Rullarenkaiden ansiosta Visu Liftin liikuteltavuus on helppoa ja se voidaan tuoda esimerkiksi yöksi sängyn viereen.

Visu Lift sopii erityisesti henkilöille, joiden liikuntakyky on heikentynyt sekä leikkauksesta kuntoutuville. Se lisää käyttäjälleen itsenäisyyttä ja wc-asioinnin turvallisuutta.

Tekniset tiedot:

  • Wc- ja suihkuapuväline
  • Sis. potan, potan kannen ja -telineen.
  • Tukevat jalat tai lukittavat rullarenkaat
  • Säätönapit käsikahvassa
  • Hälytysnappi käsikahvassa
  • Akkukäyttöinen. Akun kesto: 150 ylös- / alas nostokertaa.
  • Rakenne kestää 200 kg painoa ja kahvarakenteet 150 kg kuormitusta

Haluatko kuulla lisää?

Lue mitä mieltä asiakkaamme on ollut tuotteesta