Työhyvinvointiin

Toimintakykyisempi ja terveempi arki töissä

Päivien pitkittyessä työntekijät kärsivät usein huonojen työpöytien ja -tuolien vuoksi tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Koronapandemia ja etätyö aiheuttaa myös omat haasteensa ja yhä useampi työnantaja pohtii, voisiko tarjota henkilöstölleen paremmat välineet kotona työskentelyyn.

Työhyvinvointi on meidän kaikkien etu. Istumatyön lisääntyessä työntekijät kärsivät liian usein huonojen työpöytien ja -tuolien tuomista selkäkivuista tai jopa tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Työpaikoilta toivotaan yhä enemmän viihtyvyyttä, mikä toden totta kannattaa. Voisiko työskentely- ja aulatiloista saada sekä ergonomiset, viihtyisät että brändin mukaiset?

Me VisuCarella tuomme erilaisiin tiloihin sähköpöydät sekä aktiivituolit. Aktiivituolin uuden mekanismin ansiosta käyttäjä pystyy vaivattomin liikkein aktivoimaan keskivartaloa istuessaan, mikä pitää vartalon energisenä pitkänkin päivän ajan. Säädettävyyden, käytännöllisyyden ja vaihtoehtojen ansiosta Visu aktiivituolit sopivat erilaisiin tiloihin, kuten työpisteelle, koteihin, aulatiloihin tai neuvotteluhuoneisiin.

Valitsetko sinäkin aktiivisemman istuimen?

Miksi VisuCare työpaikoilla?

Vähentää selkä- ja hartiaseudun kipuja

Hyvä työpiste huoltaa tekijänsä huippusuorituksiin. Selkä- ja hartiakipujen ei pitäisi kuulua kenenkään työpäivään.

Aktiivinen ja energisempi keho

Kun keho voi hyvin, jaksamme paremmin pitkänkin työpäivän. Lisäksi energiaa jää myös vapaa-ajalle ja harrastuksiin.

Tyylikkäät tuotteet sopivat moneen tilaan

Viihtyisät työtilat lisäävät mielekkyyttä henkilöstön ja asiakkaiden oleskeluun tiloissa.

Tutustu VisuCaren ratkaisuihin

Tutustu hyvinvointitarinoihimme