Koteihin

Mahdollistamme toimivamman arjen kotona mahdollisimman pitkään

Koti on monelle meistä elämän tärkein paikka. Monesti syntyykin huoli siitä, voiko asumista jatkaa kotona, vaikka tarvitsisi apua arjen askareisiin kuten vessassa tai suihkussa käyntiin. Haluamme varmistaa, että kotona asuminen onnistuu mahdollisimman pitkään.

Liian moni läheisestään kotona huolta pitävä kamppailee jatkuvan kiireen, paineen ja riittämättömyyden tunteen alla. Omaishoitajilla puolestaan tulee olla riittävän hyvät apuvälineet, jotta usein fyysistäkin hoitotyötä jaksetaan ja on turvallista tehdä.

Me haluamme helpottaa ihmisten elämää arjessa ja työssä. Siksi VisuCaren apuvälineet lisäävät toimintakykyä ja mahdollistavat itsenäisesti toimimisen kotona mahdollisimman pitkään. Samalla kevennämme hoitajan fyysistä kuormitusta, tuemme jaksamista ja lisäämme turvallisuutta. Tuomme helposti toimivan ja liikuteltavan sähköavusteisen wc- ja suihkutiloihin, auttamaan itsenäisempää hygienian hoitoa.

Miten voisimme keventää sinun arkeasi?

Miksi VisuCare kodeissa?

Keventää työn fyysistä kuormaa

Kotihoitajan ja omaishoitajan työ sisältää usein nostoja ja ponnisteluja. Sähkösäätöisen Visu Lift wc-istuimen avulla kevennämme työkuormaasi, parannamme työturvallisuutta ja helpotamme jokapäiväistä työtä.

Tukea itsenäiseen asumiseen kotona

Koti on monelle maailman tärkein paikka. Siksi haluamme olla mukana helpottamassa kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kun wc- ja suihkukäynnit helpottuvat, myös itsenäisyys, toimintakyky ja elämänlaatu lisääntyvät.

Lisää työn mielekkyyttä

Kun ergonomia on kunnossa, myös töissä viihdytään paremmin. Haluamme lisätä hoiva-alan arvostusta ja työergonomiaa, jotta työssä viihdytään paremmin ja aikaa jää sille tärkeimmälle – ihmisten kohtaamiselle.

Tutustu VisuCaren ratkaisuihin