Artikkelit

Maski suojaa muita

Me olemme mukana ehkäisemässä koronaviruksen leviämistä. Olemme koronakriisin alusta lähtien toimittaneet laadukkaita kirurgisia suu-nenäsuojaimia sote-alan toimijoille. Maski suositusten yleistyessä toimitukset ovat laajentuneet myös muille aloille. Kaikkea työtä ei ole voitu suorittaa etänä, joten yritykset ovat tarjonneet henkilöstölleen ja asiakkailleen kasvomaskejamme toimipaikoilla työskentelyyn.

 

Erityisesti yritysten, kauppiaiden, tehtaiden ja tapahtumajärjestäjien toiveisiin olemme vastanneet yksittäispakatuilla kasvomaskeillamme. Yksittäispakatut Visu-Maskit on nimittäin helppo ja hygieeninen jakaa isommallekin porukalle. Ne pysyvät pakkauksen ansioista puhtaina aina käyttöönottoon saakka, minkä ansiosta maski on huoleton ottaa myös mukaan. Ei siis enää maassa tai laukussa pyörineitä likaantuneita maskeja.

Tässä vielä VisuCaren muistilista kasvomaskin käyttöön:

Käytä kasvomaskia, kun et pysty varmistamaan turvaväliä muihin ihmisiin THL:n suositusten mukaisesti.

Kertakäyttöinen kasvomaski on turvallinen oikein käytettynä!

  • Desinfioi kädet ennen kasvomaskin asettamista kasvoille ja poista maski ottamalla ote korvalenkeistä sekä desinfioi jälleen kädet.
  • Älä käytä likaista tai jo käytettyä maskia uudelleen.
  • Älä turhaan koskettele maskia kasvoillasi.
  • Pieni vaiva, joka johtaa yhteiseen hyvään.

Nyt loppukesästä ja syksyllä 2021 Suomea koettelee jo kolmas koronatartunta-aalto. Tärkeä työ viruksen leviämisen estämiseksi jatkuu! Toivotaan, että tämä jää viimeiseksi aalloksi. Suojataan toisiamme, jotta julkisilla paikoilla liikkuminen olisi turvallista meille kaikille.

Olemme alan vastuullinen toimija ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan THL:n ohjeistusten mukaan. Koronaturvallisuuden parantamiseen löydät valikoimastamme kasvomaskit sekä käsidesit. Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous!

Lue lisää koronaviruksesta THL:n sivuilta.

 

Tutustu suojavarusteisiimme:

Lue lisää